Hyvää alkanutta vuotta! Näin alkuvuodesta on tapana tehdä jos jonkinlaisia uudenvuodenlupauksia ja vähän muutenkin suunnitella, mitä kaikkea tänä vuonna haluaa saada aikaiseksi. Jätän tässä isommat elämänmuutokset ja laihdutussuunnitelmat sun muut sivuun ja keskityn käsitöihin. Aloitin vuosi sitten suurella tohinalla ryijyn teon, mutta keskenhän se sitten jäi hartiakipujen ja kesän kuumuuden (sisälämpötila 26-28 astetta) vuoksi. Sitten tuli syksy ja Tildat. Nyt olen päättänyt jatkaa ryijyn tekoa ja saada sen valmiiksikin. Valmiita rivejä on nyt 24/90 ja kaksi lähes valmista sen päälle (teen ne tänään loppuun). Jos tekisi 5 riviä viikossa, olisi ryijy valmiina n. 13 viikon päästä. Ehkä ehtisi enemmänkin vai tuleeko taas jotain ja homma jää?

Itseäni kannustaakseni voisin laittaa tässä pystyyn pienen kisan. Se, joka arvaa lähimmäs ryijyn valmistumispäivän, voittaa pienen Tilda-aiheisen palkinnon. Pistäkäähän arvauksia kommentteihin, arvausaikaa on siihen saakka, kunnes 75 riviä on valmiina. Lupaan siis seurailla ryijyn valmistumista tässä blogissa. Arvata saa monta kertaa, viimeisin otetaan huomioon.

1262590728_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä se sitten on. Ryijy on Vuorelman "Sylvia" kooltaan 60 cm x 120 cm.

Otsikossa lupailin käsityösuunnitelmia tälle vuodelle ja ne eivät rajoitu pelkästään tähän ryijy-projektiin. Tilda-rintamalla tapahtuu tällä hetkellä sen verran, että olen osallistumassa kolmeen Tilda-vaihtoon (tilkkuvaihto, ystävänpäivä ja pääsiäinen). Niiden etenemistä seuraillaan kevättalven mittaan. Lisäksi minulla on kotona Vintage enkeli-pakkaus, joka pitäisi ommella omaan kotiin ja Anna hyvän kiertää-haasteessa lupaan tehdä Tildaa kaikille kolmelle osallistujalle. Nyt on vasta yksi osallistuja ilmoittautunut eli mukaan mahtuu vielä!

Jotain uutta on taas tiedossa ja jo tällä viikolla. Ilmoittauduin äsken kansalaisopistoon maaliskuiselle lasinsulatuskurssille, jota olen kovasti odotellut ja samalla huomasin uuden hopeaketjukurssin ja ilmoittauduin sitten sinnekin. Se on jo tämän viikon lauantaina ja sunnuntaina. Kerron siitä lisää viikonloppuna.