... on saapunut meidän postiin, mutten saanut sitä vielä. Saapumisilmoitus tuli eilen, mutta tulin niin myöhään työmatkalta kotiin, etten päässyt sitä eilen hakemaan. Menin tänään postiin, mutta niillä oli tietokoneyhteys poikki ja virkailija joutui etsimään paketit selaamalla postin kaikki saapuneet paketit yksitellen läpi. Minua ennen jonossa oli 11 paketin noutajaa ja meitä odotti mökillä sähkömies ja valvoja, joten en voinut jäädä odottamaan. Täytyy malttaa maanantaihin.

Maanantai: nyt se paketti on haettu.

1287411610_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Paketista löytyi lapaset, jotka sopivat yhteen viime paketissa tulleen pipon kanssa. Niiden väritys vaihtelee tosi kivasti. Lapaset ovat todella kauniin väriset ja sopivat tänään ostamaani uuteen talvitakkiin erittäin hyvin. Kiva, kun parini on jaksanut itse neuloa minulle ne.

Lanka on kauniin violettia SandnesGarnin Fritidsgarnia. Uusi tuttavuus minulle. Keksin heti, että siitä tulee jonkinlainen kaulaliina tai kauluri. Pitää etsiä netistä joku sopiva ohje sille. Ohjeista puheenollen, paketissa oli myös polvisukkien ohje. Kuinka pari olikaan arvannut, että meinaan seuraavaan sukkapariin kokeilla kantapäätä lyhennetyillä kerroksilla. Nyt on sopiva ohjekin valmiina.

Paketista löytyi myös kaksi silmukkamerkkiä, jotka ovat juuri sellaisia, mitkä tulevat välittömästi käyttöön. Lenkit ovat siimaa ja tykkään juuri tuollasista ohuista silmukkamerkeistä, kun en osaa oikein paksumpien kanssa neuloa.

Herkkujakin oli mukana, rusinoita ja kuivattuja hedelmiä. Nam!

Eikä paketin sisältö vielä tässäkään ollut vaan mukana oli myös hauska käsisaippua, jonka purkissa on kiviä. Sininen väri sopii juuri meidän kylppärin väritykseen. Otan sen heti käyttöön.

Silveri sai oman yllätyksensä, seepraraidallisen hiiren. Kuvasta näkyy, että oli mieluinen, kun heti alkoi vanha rouva leikkimään hiirellään.

1287412223_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kiitos paljon, SNY, mieluisasta paketista, josta riittää iloa sekä emännälle että lemmikillekin. Toivottavasti saan neulottua jotain jommasta kummasta saamastani langasta ennen seuraavaa pakettia niin näet, mitä niistä on tullut. Tämmöisiä paketteja on ilo ottaa vastaan.