1292956387_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kävin aamulla töihin mennessä hakemassa postista joulukuun SNY-paketin. Se on viimeinen tämän SNY-kierroksen paketti ja salainen ystävä ei ole enää salainen. Tämän joulunpunaisen paketin, kuten muidenkin syksyn mittaan saapuneiden pakettien lähettäjäksi paljastui nimimerkki annatytto. Tällä kertaa paketissa on peräti villapaidallinen eli kymmenen kerää kauniin punaista Red Heart Lisa -lankaa. Saa nähdä, mitä tästä tulee neulottua, villapaita vaiko liivi vai jotain muuta. Langan väriin sopii myös paketillinen Rooibos-punapensasteetä. Sen otan mukaani joulun viettoon. Eikä tässä vielä kaikki, sain vielä tuikkupakkauksen.

Kiitos, Anna, kaikista näistä ihanista paketeista, joilla olet minua pitkin syksyä hemmotellut. Tulen käyttämään kaikki langat jossain vaiheessa, pysy siis blogini lukijana. Yksi lanka on jo neulottu sukiksi ja parin muun varalle on valmis suunnitelma. Niitä suunnitelmia minulla vaan tuppaa olemaan aina kovin paljon jonossa. Hyvää joulua Sinulle, ei-enää-salainen parini!

Salaisten ystävien henkilöllisyyden paljastuttua voin paljastaa hänetkin, jolle minä lähetin paketteja. Hänen nimimerkkinsä oli Kamomilla ja hän pitää Hopeaseitti-blogia. Käy siellä katsomassa, mitä hänelle lähetin.

Muutama aamu jouluun ja vielä on vähän askarreltavaa ennen sitä. Puuhakkaita päiviä myös Sinulle!