Martina Behm on suunnitellut useita neuleohjeita, joiden ideana on neuloa aina oikeaa. Ohjeet on suunniteltu Wollmeisen langoille, mutta toki niissä voi käyttää mitä tahansa muutakin lankaa. Minä käytin kaikkiin kolmeen huiviin Wollmeisen lankaa ja jokaista kului suunnilleen vyyhdin verran eli 150 grammaa. Puikkokoko on 3 mm.

Ensimmäiseksi neuloin Lintilla-huivin. Lanka on Wollmeisen 100% merinolankaa värissä Spice Market. Sävyt vaihtelevat vihreästä ruskeisiin ja punertaviin lähes maagisesti liukuen. Tämä lanka ei muodosta selkeitä raitoja eikä läiskiä, mistä tykkään kovasti. Sävyt ovat ihanan mausteisia. Ihastuin tähän lankaan jo vyyhdillä ja jouduinkin tekemään kovasti töitä ennen kuin sain langan huiviksi saakka, sillä meidän koiranpentumme nappasi vastakerityn kerän ja levitteli sen takkukasoiksi pitkin yläkertaa. Oli varmasti ollut hauskaa, mutta minua lähinnä itketti, kun kaksi iltaa sotkuja selvittelin ja välillä jouduin langan katkaisemaan. Lukuisista solmuista huolimatta lopputulos on mieluinen.

 

 Punaisen huivin mallin nimi on Trillian. Siinä on reunassa kolmen reiän levyinen reikäneule koristeena. Lanka on edelleen Wollmeisea (twin) värissä Strohblume. Syvän punaista ja keltaista. Olisin ehkä halunnut hieman kirkkaammat sävyt tähän huiviin, vaikka tykkään tästäkin kovasti.

 

 


Kolmas huivi saattaa näyttää blogini lukijoista hyvin tutulta, sillä olen tehnyt samanlaisen kevätkesällä ja vielä samanvärisenä. Tämä on myös Wollmeisen twiniä ja väri on Skandal um Rosi. Kuvan punainen väri on punaisempi kuin miltä se luonnonvalossa näyttää. Oikea sävy on enemmän anilliininpunainen. Mallin nimi on Hitchhiker ja sen ideana on sahalaitainen reuna kolmion yhdellä sivulla.

Tarkka langankulutus: Lintilla 145 grammaa, Trillian 152 grammaa ja Hitchhiker 149 grammaa.

Kuten voitte huomata, puikot ovat heiluneet ahkeraan, vaikka blogissa on ollut jälleen hiljaisempi jakso. Halusin nämä huivit samaan postaukseen, samoin edellisessä postauksessa olevat sukat. On vaan jäänyt kuvaus samalle päivälle koko satsin osalta.