Sukkainnostus senkun jatkuu. Tällä kertaa arvoin Facebookissa ystävieni kesken kolme paria villasukkia. Nyt ne on kaikki neulottu ja matkalla uusille omistajilleen.

 


Tässä sukkaparissa on minulle mieleisiä värejä. Tykkään jokaisesta väristä erikseen ja yhdessäkin ne näyttävät ihan mukavalta. Lanka on Tausendschönin sukkalankaa ja värin nimi on Strohblume. Kun langassa on useita värejä, raidottuu se kauniin raidalliseksi ilman suurempaa lätäköitymistä.

 


Näihin sukkiin puolestaan yhdistyvät kaksi omaa suosikkiani: yksi lempimalleistani eli Neulekirjasta löytyvä Ken söi kesävoin-sukka hieman modifioituna ja yksi lempilangoistani, joka on Shibui Knits Sock. Muutin mallia varpaiden kavennuksen osalta ja tein tällä kertaa sädekavennuksen. Se toimii mielestäni ihan hyvin tässä mallissa. Sukan väri on kaunis vihreä. Olinkin jo pidempään halunnut neuloa kyseisen vihreän langan sukiksi, mutten ollut vielä osannut päättää, kuka ne sukat saisi. Langankulutus koon 39 sukissa oli 80 grammaa.

 


Kolmas pari on neulottu yhden suosikkilankakauppani Handun alpakka-merinosukkalangasta, joka on minulle uusi tuttavuus. Sukista tuli ihanan pehmoiset ja varmasti lämpimät. Malli on jo muutaman kerran kokeiltu palmikkosukka. Lankaa koon 41 sukkiin kului 90 grammaa.