Tasapuolisuuden vuoksi esittelen seuraavaksi poikavauvan vaatteita, kun niitäkin on tullut neulottua. Nämä liivit ovat serkusliivit, toinen omalle pojalle ja toinen hänen serkulleen. Tummempi vihreä on neulottu Blue Sky Alpacas Sport Weight-langasta, jota kului 4mm puikoilla neulottuna 87 grammaa. Vaaleampi puolestaan on Äiti-Puffan Pehmo-Puffaa värissä Kesäheinä, jota kului 5 mm puikoilla neulottuna 65 grammaa. Molemmat ovat noin 1-vuotiaan kokoa, tosin tummempaan tuli niin pieni kaula-aukko, että tosiasiallinen käyttöikä on lähempänä 6 kk. Kummassakin sama Ravelrystä etsitty ohje, Easy Baby Vests.


Veljenpojan 1-vuotislahjaksi meni yllä olevan vaaleamman vihreän liivin kaveriksi myös tämä pipo, Keegan Baby Hat (Ravelrystä). Käytin 58 grammaa Frog Tree Pediboo-lankaa ja neuloin pipon 3 mm puikoilla.


Oman pojan syyspipoksi neuloin tällaisen Rico Design Essentials Soft Merino Aranista ilman ohjetta. Lankaa kului 4 mm puikoilla 38 grammaa.


Toinen pojan syysmyssy on neulottu samasta langasta ruskeana. Ohjeen nimi on Aviatrix Baby Hat ja se löytyy Ravelrystä. 4 mm puikoilla lankaa kului 46 grammaa.


 
Veljenpoika sai myös sukat 1-vuotislahjaksi. Nämä on neulottu Cascade Heritagesta ilman ohjetta. Mahtuvat 1-vuotiaan jalkaan ja lankaa käytettiin 20 grammaa 3 mm puikoilla.

Kaikki nämä neuleet ovat KYH2012 projekteja:
- Liivit nrot 11 ja 12
- Sininen pipo nro 22
- Vihreä pipo nro 16
- Ruskea pipo nro 7
- Sukat nro 14