Sunnuntaisin on hyvää aikaa tehdä koruja, kun ei olla kaksin vauvan kanssa kotona ja muista kotitöistä voi pitää vähän taukoa. Eilen puuhasin muutaman tunnin korujen parissa ja sain valmiiksi kuusi rannekorua ja yhden kaulakorun. Kas, tässä:Aloitetaan kaulakorusta, vaikka se valmistuikin viimeisenä. Helmet ovat makeanvedenhelmiä ja metalliosat korumetallia. Helmien välissä on yhteensä neljä Swarovskin kristallia. Ne on pujotettu koruvaijeriin ja koru on tehty kahdesta osasta niin, että osien toinen pää on kiinni riipuksessa ja toinen lukossa.


Rannekorun kivet ovat tiikerinsilmiä ja sydän sekä lukko hopeaa. Välihelmet ovat hopeoituja.
 

Tämän rannekorun kivet ovat puolestaan turkoosiksi värjättyä magnesiittia ja metalliosat kuten edellisessä korussa.Tämän korun helmet ovat lasihelmiä ja metalliset helmet samoin kuin korun lukko nikkelitöntä korumetallia.
 
Kaksi samanlaista, mutta eri väristä ja hieman eri pituista rannekorua. Molemmissa helmet ovat makeanvedenhelmiä ja metalliosat näissäkin nikkelitöntä korumetallia.


Pieniä makeanvedenhelmiä, korumetallisia välihelmiä, pieniä hopeanvärisiä korumetallisia palloja ja minikokoisia Swarovskin kristalleja pujotettuna memory wireen (3 kierrosta).

Kaikki blogissani viime aikoina esitellyt korut ovat myynnissä, mutten vielä tiedä mihin foorumiin laittaisin ne kaupan. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä niin saat lisätietoja. Sähköpostia voi lähettää esim. blogin oikeassa yläkulmassa olevan linkin kautta.