image-normal.jpg

Olen tehnyt useamman Veera Välimäen suunnitteleman huivin viime vuoden aikana. Ne ovat kaikki valmistuneet Vuodatuksen reistaillessa, joten ne ovat myös jääneet esittelemättä blogissa. Tämä huivi on nimeltään Varjo ja sen ohje oli ns. mysteeriohje eli se julkaistiin osa kerrallaan. Neuloessa ei ollenkaan tiennyt, mitä on tekemässä. Muodoltaan huivi on erikoinen, kun sen leveämpi reuna on yläreuna ja alareuna muodostaa epäsymmetrisen linjan selkään. Huivin ohje myytiin Titityyssä pakettina lankojen kanssa. Langat ovat Madelinetosh Tosh Merino Light:ia väreissä Glazed Pecan (ruskea) ja Sequoia (punainen). Ihanan pehmeää lankaa ja upeat värit! Annoin huivin äidille äitienpäivälahjaksi.

 

IMG_5492-normal.jpg

Color Affection, ihanan iso huivi, jonka neuloin käytettäväksi uuden ulkoiluhupparini kanssa. Ohjeen ostin Ravelrystä. Lanka on Wollmeise Twin:iä ja värit vaaleimmasta tummimpaan Jeton, Gianduia ja Ebenholz. 

IMG_5126-normal.jpg

Kolmas ohje on Stripe Study Shawl. Tässäkin lanka on Wollmeise Twin:iä väreissä Fuchsia ja Heavy Metal. Huivi odottaa vielä käyttäjäänsä, sillä se ei ole lainkaan minun värinen.

Kaikkien Veera Välimäen huivien idea on leikkiä raidoituksella ja ainakin nämä kaikki huivit on neulottu aina oikein - neuleena eli on nopeaa ja helppoa neulottavaa.