1303478885_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kevätaurinko houkutteli myös aurinkoiseen lankavalintaan. Lanka on Wollmeisen Twiniä (80% merinoa ja 20% nylonia) värissä Sonne eli aurinko. Koska lanka on hyvin kirjavaa, valitsin yksinkertaisen ohjeen, joka on Yarnissiman Brainless.

Ohje oli helppo neuloa ja sukkaan tuli lappukantapää, vaikka sukat aloitettiin kärjestä. Nämä olivat vasta toiset kärjestä aloittamani sukat, joten en vielä oikein osaa sovittaa kokoa oman jalan mukaiseksi. Neuloin prikulleen ohjeen mukaan ja tuloksena oli hieman liian suuret sukat. Koko on ehkä 41-42 ja minun jalka taas kokoa 40. Eiköhän näille silti käyttöä löydy.

Lankavalintakaan ei ihan täydellisesti miellytä. Lanka sinänsä on miellyttävää ja helppoa neuloa, mutta värjäys tekee minun makuun liian laikukkaan lopputuloksen. Tykkäisin enemmän raidallisesta vaikutelmasta. Minulla on tätä samaa Sonnea vielä toinen vyyhti, joka on huomattavasti tasavärisempi. Aion vielä kokeilla sitä jonkun toisen ohjeen kanssa. Ehkä siitä tulee sitten mieluisammat hyvän tuulen sukat.

Lankaa kului 95 grammaa, kun neuloin sukat 3 mm puikoilla.