Kovin synkäksi veti mielen kuvien katoaminen, mutta nyt olen jaksanut nostella jo muutamia takaisin näkyville. Ihan kaikkea en valitettavasti pysty enää palauttamaan, koska niitä on tullut poistettua muistikorteilta siinä luulossa, että ovat hyvässä tallessa täällä. Paljon olen ehtinyt tehdä uusia neuleitakin ja laitan niitä pikkuhiljaa blogiini satunnaisessa järjestyksessä. 

 
Syksyn ruska on jo takanapäin, mutta sen innoittamana neuloin vähän oranssia. Lanka on Cascade Heritage Silkiä, aivan ihanan pehmeää lankaa ja helposti neuloutuvaa. Koiraa ulkoiluttaessa ja lastenvaunuja työntäessä alkaa syyskeleillä kaivata käsineitä. Aina ei tarvitse hanskoja tai joskus voi nahkasormikkaiden päälle kaivata lämmikettä, joten päätin neuloa itselleni kämmekkäät. Ohje on Ravelryn kirjastosta October Leaves Fingerless Mitts ja sen suunnittelija on Abbie Tilden. Tähän pariin kului lankaa 42 grammaa 3 mm puikoilla.


Samasta langasta tein myös villasukat tai oikeastaan sukat tuli ensin ja kämmekkäät niiden pariksi. Ohjeen suunnitteli Cookie A. ja sen nimi on Orange Pekoe. Ohjeen löysin, yllätys yllätys, Ravelrystä. Neuloin M-koon sukat 3 mm puikoilla ja lankaa sain kulumaan näihin 40 numeron jalkaan sopiviin sukkiin 78 grammaa.


Ostos-TV:n ilmaisua lainatakseni: "eikä siinä vielä kaikki". Samasta langasta, jota minulla alunperin oli kaksi vyyhtiä, neuloin ystävän vauvalle Stella Pixie Hat -myssyn, jonka ohjeen on suunnitellut Kristen Rengren ja ohje on löydettävissä Ravelryn kirjastosta. Tämä myssy on helppo neuloa ja vauvan päässä oikein kivan näköinen (nukelle se on vähän iso eikä kuva sen takia tee oikeutta neuleohjeelle), kuulema myös erittäin käyttökelpoinen. Tähän tarvittiin 3,5 mm puikoilla neulottuna lankaa 32 grammaa. Myssy on KYH2012 projekti numero 8. Aloitettu 8.6. ja saatu valmiiksi 30.7.

Siitä tulikin mieleeni, että sain tänä vuonna kaikki KYH-projektit aikataulun puitteessa valmiiksi. Hyvä minä, kun valitsin riittävän pienet neuleet.