Tänä vuonna ystävättäret täyttävät pyöreitä, aivan niin kuin minäkin. Päätin tehdä läheisimmille heistä jokaiselle rannekorun lahjaksi. Kaikki päivänsankarit ovat juhlansa juhlineet, osa jo kevätpuolella, mutta meidän muuton ja vähän muidenkin yllättävien syiden takia en ole saanut aikaiseksi tehdä koruja kotona. (Työhuoneeni on muuten vielä osin kalustettu muuttolaatikoilla, kun hyllytila loppui kesken.)

Kuluneen viikonlopun teemana on ollut käsityöt. Olen toki neulonut vähän keskeneräistä huivia, mutta vaihteeksi on otettu myös kovemmat materiaalit käyttöön. Perjantai-iltana tein lasinsulatustöitä. Niistä lisää sitten, kun saan ensimmäiset työt sulatuksesta. Lauantai ja sunnuntai puolestaan kului hopealangan ja helmien parissa. Yllä olevassa kuvassa on ystäville lahjaksi tehtyjä ketjuja. Kaikki sellaisia malleja, jotka olen aiemminkin esitellyt blogissani. Alemmassa kuvassa taas on yksi uusi malli kahdessa eri värissä.

Tässä ei ole vielä ihan kaikki kurssin aikana tehdyt korut. Lisää tulee blogiin, kunhan saan yhden korvakorun valmiiksi asti ja kaikki sen sarjan korut kiillotusrummutettua.