Sukuun on saatu uusi jäsen, kun veljen perheeseen syntyi pieni poika. Täti tietysti innoissaan aloitti neulomaan pikkuiselle kaikenlaista, mutta niin ne neuleet jäivät kesäkuussa kesken, kun KYH-tempauksen aloitukset veivät neuleinnon koko kesäksi ja vielä syyskuuksikin. Sain kaikki 25 työtä aloitettua, mutta vain 14 valmiiksi. Niistä osa on yhä kuvaamatta ja osa aloituista töistä saattaa jäädä kokonaan loppuun neulomatta. Tempaus muuttui pakkomielteiseksi neuleiden aloitukseksi ja tempauksen päätyttyä juhannuksena, ei enää huvittanut neuloa mitään eikä tehdä muitakaan käsitöitä! On tässä toki ollut muutakin puuhaa mm. perheeseemme heinäkuun alussa tulleen koiravauvan tiimoilta.

Tänään viimein kaivoin esiin nämä sivusaumoja ja lahkeensuita vajaa valmiina olleet vaippahousut ja tein ne valmiiksi. Vähän litistyivät höyryttäessä, mutta eiköhän kuvasta jonkinmoisen käsityksen saa. Lanka on molemmissa sama, BC Garnin Semilla ja sitä kului yhteensä 89 grammaa.

Toivottavasti käsityöinto palaa taas syksyn mittaan ja blogiin tulee säännöllisesti uusia päivityksiä. Raikasta syksyä kaikille lukijoilleni!