Synnytyssairaalassa tarvitaan ajankulua ja niin minäkin pakkasin mukaan muutaman jämäkerän lankaa ja puikot lähtiessäni synnyttämään. Alimmaisena kuvassa ovat Wollmeise twinistä (ein klein wenig verrucht) neulotut violetit sukat, joista toisen olin neulonut jo kesällä osallistuessani KYH-tempaukseen. Pari oli jäänyt tekemättä, kun puikot olivat muussa käytössä ja sittemmin unohdin koko sukkaparin. Neuloin toisen violetin sukan synnytystä odotellessa.

Myös synnytyksen jälkeen sairaalassa oli hyvää aikaa neuloa, kun vauva otti unia. Neuloin kuvassa keskimmäisenä olevan parin Handun sukkalangasta (Pole Pole). Samasta langasta olen aiemmin neulonut sukat lapsen isälle, joten nyt on isällä ja pojalla samanlaiset. Kolmatta, oranssia (Handun sukkalanka, totinen oranssi), paria aloin myös neulomaan sairaalassa ja neuloin ne loppuun kotona.

Näitä tekisi vaikka kuinka paljon, mutta kaikkia ei ehdi käyttämään. Ajattelin jo, että neulon jämälangoistani sukkia sairaalaan synnyttäneiden osastolle, kun siellä oli vähänlaisesti sopivia villasukkia. Tajusin sitten, että kaikki jämälankani ovat sellaisia, että niistä tehdyt sukat olisi parasta pestä käsin ja sairaalaan taas tarvitaan konepestävästä langasta neulottuja sukkia. Voin vielä hyvinkin toteuttaa ideaani, mutta sitä varten pitää ostaa konepestävää lankaa.